Поставеният под номер 3 в схемата Карлос Алкарас (Испания) се

...
 Поставеният под номер 3 в схемата Карлос Алкарас (Испания) се
Коментари Харесай

Карлос Алкарас продължава напред на Мастърс-а в Шанхай

 

Поставеният под номер 3 в схемата Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртия кръг на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите " Мастърс " в Шанхай (Китай) с награден фонд 9 милиона $, съобщи Българска телеграфна агенция.

Алкарас победи участващия с " уайлд кард " представител на домакините Ибин У със 7:6(5), 6:3 за 1:40 час.

За испанеца това е 11-и следващ триумф и общо 50-и за сезона. Алкарас, който завоюва четвъртата си купа за година в Пекин по-рано тази седмица, няма проваляне след отпадането си във втория кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати.

" Той връща формата си, откакто беше контузен. Ако продължи да играе на това равнище, съвсем съм сигурен, че ще го виждам по-често. Наистина съм благополучен, че съумях да печеля ", сподели испанецът за своя противник.

Световният номер 2 ще играе в идващия кръг с спечелилия от дуела сред двамата французи Гаел Монфис и Юго Умбер.

В друга среща, която се игра при затворен покрив на Централния корт, 11-ият подложен Томи Пол (САЩ) отстрани Алехандро Табило (Чили) с 6:7(2), 7:6(6), 6:2 за 2:44 часа. Двамата си размениха по един сет с тайбрек, а в решителната трета част американецът доминираше напълно, направи два пробива и затвори срещата с първия си мачбол.

Табило можеше да завоюва още във втория сет, само че пропусна пет мачбола в осмия гейм.

Дъждът обърка и през днешния ден програмата на шампионата, а с изключение на тези две срещи се изиграха единствено още две - на Даниил Медведев и на Яник Синер.

Срещата на най-хубавия български тенисист Григор Димитров против белгиеца Зизу Бергс, която беше прекратена във втория сет в събота поради дъжд и трябваше да се доиграе през днешния ден е преместена за понеделник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР